8,9 op basis van 277 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 675 01 37

Coronamaatregelen

Als praktijk voor ergotherapie willen we jou graag informeren over wat wij als bedrijf voor maatregelen nemen in verband met het corona virus. Allereerst staat ieders gezondheid en welzijn voorop en proberen we een werkbare situatie te behouden waarbij we zowel zorg kunnen leveren zonder daarmee risico te lopen.

De ergoo

Wij kunnen verwelkomen iedereen op de praktijk of bij je thuis. Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging Ergotherapie Nederland goedgekeurd protocol. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Wij dragen een mondkapje voor jou, draag jij een mondkapje voor ons?

Sinds 1 december 2021 is het dragen van een mondkapje verplicht. Dit geldt voor behandeling op locatie als aan huis. In een aantal gevallen is het dragen van een mondkapje niet goed mogelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die door een medische reden of andere beperkingen het mondkapje niet kunnen dragen. Heb je klachten en wil je graag een afspraak maken? Bel 024 675 0137 of mail (info@deergoo.nl) ons dan even. Je wordt dan teruggebeld om de klachten te inventariseren en een plan te maken. Op deze manier hopen we iedereen toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Blijf gezond allemaal!

Bekijk de mogelijkheden van behandelen op afstand via de onderstaande link:

Bekijk hier de mogelijkheden

Informatievoorziening

Onze praktijk wordt geïnformeerd door het RIVM, de belangenorganisaties uit de zorg, beroepsorganisaties ergotherapie en fysiotherapie en door de belangenorganisaties uit de fitnessbranche.

Ziekte medewerkers:

Alle medewerkers zijn geïnformeerd en op de hoogte van de recente richtlijnen van het RIVM ( www.rivm.nl )en daar handelen we naar. Collega’s die conform de richtlijn niet mogen werken, blijven thuis en zullen vanuit thuis werkzaamheden voor jou of de praktijk verrichten. Onze medewerkers nemen in geval van twijfel contact op met het management.

Ziekte bezoekers:

Conform de richtlijn van het RIVM, verzoeken wij de behandeling te annuleren indien je verkouden, grieperig bent of in contact hebt gestaan met iemand met het virus. Houdt hierbij de laatste richtlijn in de gaten. www.rivm.nl

Backoffice:

Voor de backoffice is het mogelijk om thuis te werken, deels zal dat gebeuren. De backoffice blijft functioneren en je kunt dan ook gewoon bellen voor het maken of verplaatsen van afspraken. Ook voor andere vragen over de ergotherapie kun je terecht bij de backoffice.

Hygiëne:

Conform richtlijnen van het RIVM, wassen wij veelvuldig onze handen, drogen deze met papier af en geven we geen handen meer. Help ook door je eigen handen te wassen/ontsmetten met alcohol vóór het consult.

Ergoo's

Wil je meer informatie over coronamaatregelen?

Daarom kies je voor de ergoo

  • Dé specialist in Nijmegen, Beuningen en Bergharen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Onderdeel van de fysioo
8,9
gemiddeld uit
277 beoordelingen
‘‘Snel en professioneel geholpen!’’
Goede hulp en ergotherapeuten die met je meedenken, zodat je zelf ook een tevreden gevoel hebt over de behandeling.
de ergoo is contractant bij